244.363 PRODUCTEN - 62.798 REFERENTIE - 48.949 EAN
DAISY DIXON, POLICE, TED BAKER EN TIMBERLAND


 

Daisy Dixon, Police, Ted Baker en Timberland. Ontdek nu onze laatste nieuwkomers, precies optijd voor Sint en Kerstmis!

Online versie                                                                               27 november 2018

B2B Horloges & Sieraden

Police horloges

Police horloges

Police is een succesvol Italiaans lifestyl merk: van zonnebrillen en parfums tot leren accessoires, fashion sieraden en horloges. Police is zeer representatief als het gaat om Italiaanse en Europese mode merken met haar smaakvolle uurwerken voor zowel mannen als vrouwen.

De Police uurwerken zeggen veel over de eigenaar die houdt van functionaliteit, gemak en betrouwbaarheid. Met een zeer breed aanbod en veel afwisseling spreken de Police uurwerken veel mensen aan. Nu met kortingen tot maar liefst 60% op de adviesprijs! Klik op de afbeelding en ontdek ze allemaal.

Daisy Dixon horloges

Daisy Dixon horloges

Daisy Dixon mode horloges zijn geinspireerd door leven, liefde, ervaring en mooie momenten. Met ontwikkelde modellen en aandacht voor detail maakt Daisy Dixon het verschil voor haar klanten. Van luxe leren bandjes tot rose gekleurde bandjes en uurwerken. Wij hebben ze allemaal speciaal voor onze B2B klanten. Klik nu op de afbeelding en ontdek het zeer aantrekkelijke aanbod, nu met kortingen tot maar liefst 67%!

Timberland horloges

Timberland horloges

Timberland uurwerken staan voor duurzaamheid en sterke betrouwbare natuurlijke materialen. Van bruin, zwart, kaki tot oranje zijn de onmiskenbare basiskleuren van Timberland. De horloges zijn hier uniek in en ze weten menigeen verliefd te laten worden op het merk.

Zojuist binnen gekomen nog meer chronograaf horloges, Made in Japan quartz uurwerken, roestvrijstalen uurwerken en nog veel meer! Klik op de afbeelding en kom naar onze website. Kortingen speciaal voor de Kerst tot maar liefst 72,50% korting, alleen voor B2B-klanten!!

Ted Baker horloges

Ted Baker horloges

Ted Baker polshorloges zijn bekend voor haar klassieke en elegante stijl. De luxe materialen en 'Engelse stijl' zijn opvallend en tegelijkertijd tekenend voor de horloges. Een puur en zeer geliefd Engels horlogemerk Ted Baker, nu beschikbaar bij B2B Horloges en Sieraden voor kortingen tot maar liefst 67% op de adviesprijs! Komt snel naar onze website voordat het te laat is!

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl