244.359 PRODUCTEN - 62.798 REFERENTIE - 48.949 EAN
MOMO DESIGN: SWISS MADE UURWERKEN


 
Momo Design Swiss Made uurwerken: ...meer dan 100 verschillende modellen, meer dan 72% korting!

1 November 2018
HEADER
 

MOMO DESIGN HORLOGES

MOMO staat voor Moretti-Monza, de wereld beroemde onderdelen fabrikant van auto onderdelen. Opgericht meer dan 50 jaar geleden in Monza, Italie.

 

In de jaren '90 heeft Momo design haar collectie uitgebreid tot luxe design producten zoals reistassen, luxe tassen, zonnebrillen, helmen en.... horloges!

De 'partner in crime' en producent van de horloges is de Sordi S.p.a. producent, Itaiaanse marktleider voor onder andere merken zoals Mondia en Vespa horloges. De basis modellen van Momo Design horloges zijn Made in Italy, terwijl de duurdere modellen voorzien van Swiss Made uurwerken.

 

Op dit moment bieden wij meer dan 100 verschillende Momo Design horloges, allemaal Swiss Made voor een zeer sterk B2B-prijs van meer dan 72% op de adviesprijs. Beperkte collectie dus OP = OP!

 

"Mijn Momo? Het is een Dive Master getest in de praktijk! Ik heb het zelf geprobeerd in Sudan tot 100 meter diepte, oog-in-oog met een haai zag hij ook mijn super mooie Momo Design horloges ».
Ermanno Sordi in de laatste 'Made in Italy' doc.

MOMO DESIGN

MOMO DESIGN Mod.DIVE MASTER CHRONO MD282SB-40MOMO DESIGN Mod.DIVE MASTER SPORT MD1281BK-11MOMO DESIGN Mod.ESSENZIALE HERITAGE MD6003SS-12

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl 
Footer B2BHorloges