231.468 PRODUCTEN - 60.257 REFERENTIE - 46.227 EAN
AIGNER ELEGANT, SKAGEN MINIMAAL, SECTOR EXPANDER SPORTIEF


AIGNER elegant, SKAGEN minimaal, SECTOR EXPANDER sportief: ONTDEK NU AL ONZE VERRASSENDE NIEUWKOMERS!

Online versie                                                                               6 oktober 2018

B2B Horloges & Sieraden

Aigner horloges

AIGNER
Swiss Made uurwerken

Het beroemde Duitse fashion merk Aigner is opgericht in 1965 in zuid Duitsland. Etienne Aigner wilde een hoogwaardig en modieus modemerk oprichten met Duitse precisie en Italiaanse elegantie. Een paar jaar later produceerde Aigner schoenen, tassen, kleding, accessoire en sinds 1980 Swiss made uurwerken! Aigner is uitgegroeid door daadwerkelijke een luxieus hoogwaardig modemerk met de A in een vorm van een paardenhoef voor geluk. Nu beschikbaar de Swiss Made Aigner horloges, klik op de afbeelding en ontdek ze allemaal!

Sector Expander horloges

SECTOR EXPANDER
Sporthorloges

De Sector Expander horloges zijn gericht en ontwikkelt voor professionele sporters. De horloges zijn ontworpen met in het achterhoofd de drie belangrijkste lijnen: Street, Outdoor en Cardio horloges.
Ontdek nu de nieuw binnen gekomen en hoge kwaliteit sporthorloges Sector Expander. Klik op de afbeelding en ontdek de aantrekkelijke prijzen vanaf 79 adviesprijs en kortingen tot maar liefst 72%!


Skagen horloges

SKAGEN DANMARK
Minimaal van de Fossil Group

Het merk Skagen uit Denemarken is zeer gefocused op hun etisch verantwoordelijke manier van het productie proces. Mede door het gebruik van verantwoordelijke materialen en verbeteringen in het productie proces probeert Skagen de klimaat vriendelijke doelstellingen te halen.
Mede hierdoor en de interessante ontwerpen is Skagen de laatste tijd sterk in de lift. Ontdek nu de verschilende lijnen Steel, Leer, Titanium, Swiss en Sport nu eenvoudig online. Kortingen lopen op tot maar liefst 58%!

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl