231.468 PRODUCTEN - 60.257 REFERENTIE - 46.227 EAN
ONTDEK NU ALLE NIEUWE FOSSIL, DIESEL & MICHAEL KORS HORLOGES


Ontdek nu alle nieuwe Fossil, Diesel & Michael Kors horloges. September heeft u nog niet eerder zoveel gebracht!!

Online versie                                                                               21 september 2018

B2B Horloges & Sieraden

Fossil horloges

Fossil horloges

De Fossil horloges zijn bekend van hun elegante designs en tot in de puntjes uitgewerkte details. Degelijke en hoge kwaliteit uurwerken Fossil zijn nu beschikbaar gekomen voor zeer aantrekkelijke prijzen, alleen bij B2B Horloges & Sieraden vindt u de Fossil horloges met kortingen tot maar liefst 58% of meer!

Diesel horloges

Diesel horloges

Renzo Rosso is het brein achter het merk Diesel, door zijn originele benadering en het genot van het herontwerpen van horloges maken de Diesel horloges een zeer groot succes. De Diesel horloges zijn opvallend, groot en hebben zeer uitgesproken ontwerpen. Klik op de afbeelding en ontdek al onze Diesel horloges (en zonnebrillen) nu eenvoudig online!

Michael Kors horloges

Michael Kors horloges

Ontdek nu onze nieuwe Michael Kors horloges, de ultieme mannen en vrouwen horloges met gevoel voor mode. Klik op de afbeelding en ontdek nu meer dan 100 verschillende modellen met kortingen tot maar liefst 58%! Alleen bij B2B Horloges & Sieraden vindt u dit grote en scherpe aanbod Michael Kors en nog veel meer andere bekende merken.

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl