231.469 PRODUCTEN - 60.257 REFERENTIE - 46.227 EAN
DAISY DIXON - ONTWORPEN IN LONDEN


 
DAISY DIXON - ontworpen in Londen. De beste prijs-kwaliteit jonge dameshorloges: van 45 t/m 85,- Euro retailprijs!
10 Juli 2018
B2B HORLOGES HEADER
 
DAISY DIXON HORLOGES

DAISY DIXON

Daisy Dixon horloges zijn modieuze jonge dameshorloges uit Londen. De Daisy Dixon horloges vertellen een mode verhaal over fashion, liefde en plezierige momenten in ons leven. De horloges zijn ideaal voor diegene die het meeste uit het leven willen halen en genieten van elk moment en mode accepteren als iets dat altijd om ons heen is en zal zijn.

De namen van de modellen Daisy Dixon horloges zijn inspirerende dames namen zoals: Adriana, Aubrey, Christie, Daisy, Emmy, Heidi, Holly and more. De ontwerpen van de horloges zijn alles wat een jonge vrouw wenst: van felle kleuren tot gevatte ontwerpen en elegante lijnen. Met zo'n breede selectie aan jonge vrouwenhorloges is het eenvoudig om uw etalage te vullen en te voldoen aan elke jonge dame haar wens voor een horloge.

"FASHION IS MEER DAN EEN VRIEND, FASHION IS EEN LIFESTYLE.
WIJ ZIJN ONDERDEEL VAN FASHION EN FASHION ZAL ALTIJD EEN ONDERDEEL VAN ONS ZIJN"

Daisy Dixon oprichters

HORLOGES DAISY DICKSONHORLOGES DAISY DICKSON

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl 
footer wwt