231.468 PRODUCTEN - 60.257 REFERENTIE - 46.227 EAN
ILG GROUP: TIMBERLAND, GANT EN CERRUTI HORLOGES!


ILG group: Timberland, Gant en Cerruti horloges! Een warm welkom van onze zomerhorloges!

Online versie                                                                               3 juli 2018

B2B Horloges & Sieraden

Timberland horloges

Timberland - Sporthorloges

De bestsellers Timberland horloges zijn zojuist binnen gekomen: van de altijd herkenbare klassieke en 'aardse kleuren' beige, bruin, grijs en zwarte tinten tot de zo beroemde Timberland-oranje. Van klassieke tot meer stoere modellen, quartz uurwerken, aluminium of roestvrij stalen kasten, stopwatches, led verlichting, alarm, chronografen en nog veel meer.

Ontdek nu deze enorme aanvulling van meer dan 2.500 modellen, bijna allemaal op 24-uurs voorraad klaar om verstuurd te worden! Kortingen lopen op tot maar liefst 67% korting!

Gant horloges

Gant - eigentijdse horloges

Atletisch, ontspannen, elegant en eigentijds zijn de beste woorden die de leefstijl van Gant samenvatten. De uurwerken zijn met aandacht voor detail ontworpen, hebben een mooie stijl en kunnen in meerdere situaties goed gedragen worden.

Zojuist hebben wij zowel de nieuwste collectie 2018 Gant horloges binnen gekregen als vorige collectie horloges voor zeer aantrekkelijke prijzen. Klik op de afbeelding hier boven en ontdek ze allemaal!

Cerruti 1881 horloges

Cerruti 1881 - tijdloze uurwerken

"Fashion is niet alleen een kunstzinnige en culturele reflectie van onze tijd, fashion is ook een manier van leven en een mindset" - Nino Cerruti.

Cerruti dateert zoals de naam doet vermoeden uit 1881 te Biella - Italie. Van oudsher wordt in Biella de meest beroemde wollen stoffen voor kleding geproduceerd. Met deze roots wist Cerruti een succesvol mode bedrijf op te richten met spectaculaire uurwerken tot op de dag van vandaag.

Cerruti 1881 is onderdeel van de Swiss ILG Group wat hoge kwaliteit en wereldwijde distributie garandeert. Alle uurwerken worden volgens de stijl van Cerruti ontworpen "toegankelijke luxe" horloges. Alle horloges zijn nu in 24-uurs voorraad, klaar om verstuurd te worden. Klik op de afbeelding en ontdek onze super scherpe kortingen!

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl